Wat betekent elektrisch rijden

voor onze medewerkers?

 

e-AutoKeuzeHulp

Ja, ik wil een elektrische auto. Maar welke auto’s passen er in mijn budget? Uit welke merken en modellen kan ik kiezen? Hoeveel kost het me aan bijtelling per maand (indicatie) en hoe gaat het laden precies in zijn werk? 

Voor al deze vragen is de e-AutoKeuzeHulp ontwikkeld. Deze tool geeft uw medewerkers in tien online stappen inzicht in de kansen en mogelijkheden met de beschikbare elektrische auto’s van dit moment.

Meestal rijden er al één of enkele elektrische auto's in de vloot van bedrijven. Wanneer deze nieuw wordt afgeleverd is het vaak onderwerp van gesprek tussen medewerkers. Wellicht herkent u de vragen wel: Hoe gaat dat nu eigenlijk met opladen? Heb je nu een vaste parkeerplek? Hoe duur is het eigenlijk om te laden? Welke elektrische auto's komen eraan, mijn contract loopt bijna af? Hoe ver kan hij eigenlijk echt?

Mensen die nog nooit in een elektrische auto hebben gereden - en dat zijn er velen - lopen tegen dergelijke logische vragen aan. Tegelijk weet iedere medewerker wat zijn of haar wensen zijn bij het uitzoeken van een nieuwe auto. Door die wensen te inventariseren in tien online stappen, krijgt uw medewerker een lijst met de beste matches op basis van die persoonlijke situatie. Door de e-AutoKeuzeHulp dus zo zuiver mogelijk in te vullen, is direct duidelijk welke reële opties er voor die persoon daadwerkelijk in de praktijk voorhanden zijn.

Proefrit

Wanneer er in uw bedrijf reeds elektrische auto's rijden, kunnen deze worden ingezet voor proefritten door andere medewerkers. Dit kan direct op de pagina van het model van keuze, het contact loopt via uw wagenparkbeheerder. Ook kan direct contact worden opgenomen met de dealer. Het is allemaal in te regelen voor uw bedrijf.

Informatie

Bij het resultatenblad in de online e-AutoKeuzeHulp staan teven diverse tabbladen met informatie over de elektrische auto. De match (en waarom), de leaseprijs (marktindicatie), de bijtelling, de range en het laden, de prestaties enzovoort. Kortom, uw medewerker krijgt op één plek alle belangrijke eerste informatie die nodig is om elektrisch rijden een eerste klans te geven.

Vervolgstappen

Vanzelfsprekend zijn uw leasemaatschappij en wagenparkbeheerder aan zet om met de betrokken medewerkers vervolgstappen te zetten. Tegelijk is het van belang dat uw bedrijf eerst de EV & Laadinfra Scan heeft afgerond. Immers, daaruit is gebleken in welke mate het voor u interessant is om over te stappen naar een elektrisch wagenpark, gebaseerd op slim laden.

Het vervolg is de deep dive voor uw medewerkers, zodat ook zij worden meegenomen in deze stappen naar elektrificatie van uw bedrijf.

Gratis bij EV Scan

De e-AutoKeuzeHulp is gratis voor u wanneer uw bedrijf de EV & Laadinfra Scan binnen het project Limburg Rijdt Elektrisch doorloopt. Zodra uw medewerkers inloggen, kunnen zij een deep dive nemen in hun nieuwe manier van rijden (elektrisch!) en krijgen zij alle inzichten die daarvoor nodig zijn.

Wanneer u zich aanmeldt bij Limburg Rijdt Elektrisch krijgt u bij de afname van de EV & Laadinfra Scan tevens toegang (inloggegevens) tot de e-AutoKeuzeHulp. Neem voor meer informatie via de rechterknop hieronder contact met ons op.

Direct meer weten:

Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.