e-AutoKeuzeHulp: inzicht in elektrische auto voor medewerkers

e-AutoKeuzeHulp: inzicht in elektrische auto voor medewerkers

Door tien stappen online te doorlopen weet elke collega die een auto van de zaak mag rijden, welke elektrische auto het beste past in zijn of haar situatie. Het is zo simpel als het klinkt.

Het is meteen ook een antwoord op de vele vragen die bedrijven intern gesteld krijgen wanneer elektrische auto’s hun intrede doen in het bedrijf. De e-AutoKeuzeHulp is gebaseerd op de data van EV Database en levert versnelling van de elektrificatie in het bedrijf op. Er ontstaat buzz.

E-PACT zet ondernemers aan tot het verduurzamen en dus elektrificeren van hun wagenpark. Doel: Slim Laden op grote schaal onderzoeken.

Tijdens die processen komen we ook drempels tegen die vrij gemakkelijk geslecht kunnen worden, mits je weet hoe. Eén daarvan is het onbekend zijn van werknemers met de gevolgen van het overstappen naar een elektrische auto. Daarvoor is de e-AutoKeuzeHulp ontwikkeld, door Enpuls. E-PACT brengt de tool naar ondernemers.

De e-AutoKeuzeHulp biedt werknemers via een online tool met 10 gemakkelijke stappen inzicht in welke elektrische auto past binnen het budget, wat die elektrische auto kan en hoe vervolgens het laden en rijden werkt. Het neemt veel onrust weg en is gebaseerd op de laatste stand van zaken van elektrische auto's. Alle beschikbare modellen staan in de e-AutoKeuzeHulp. Proefrijden zit direct onder de knop, bij de dealer of bij een collega.

Lees er meer over.

Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.