Must see: webinar slash masterclass met diepte-inzichten over Smart Charging

Webinar Slim Laden (Smart Charging) door ElaadNL, Natuur & Milieu en E-PACT

Iedereen praat erover, maar wat is het nou eigenlijk, Slim Laden of ook wel Smart Charging genoemd? Hoe ziet de markt van elektrisch vervoer er uit, hoe gaan de verwachte ontwikkelingen eruit zien. Belangrijke vragen waarop antwoord wordt gegeven.

Als alle auto's elektrisch zijn, kunnen we dat aan? Wat is er voor nodig, wat zijn ontwikkelingen die daarin het pad gaan plaveien, zoals de Nationale Agenda Laadinfrastructuur. 

Uit welke lagen bestaat Smart Charging, wat merk je daar als rijder en onderneming in de dagelijkse praktijk van. Dus: wat zijn mijn mogelijkheden?

En natuurlijk belangrijke praktijk cases. Theorie is niets zonder praktijk. Daarom zullen ook praktijkcases van PicNic en Royal HaskoningDHV voorbij komen. 

Mogelijkheden om zelf de praktijk in te kunnen, wordt uiteengezet in het stuk over de EV & Laadinfra Scan.

Het webinar duurt 1:42 uur, het is even een zit. Wanneer u in de praktijk van uw werk te maken heeft met elektrisch vervoer, dan is dit echt een must see. Hieronder tevens de link naar het boek van ElaadNL over Slim Laden, dat zij uitgaven bij hun 10 jarig bestaan in 2019.

Sprekers

Björn Sawilla, Natuur & Milieu

Frank Geerts, ElaadNL en voorzitter stuurgroep Slim Laden bij de Nationale Agenda Laadinfrastructuur (onderdeel Klimaatakkoord)

Tim Slangen, ElaadNL

Ruud Noordijk, E-PACT

Mark Gorter, Royal HaskoningDHV

Mattijs Oud, PicNic

DOWNLOADS

ElaadNL Smart Charging Guide

De Smart Charging Guide is een uitgave van kennis- en innovatiecentrum ElaadNL. De Guide is de eerste uitgave die alle elementen van Smart Charging op een toegankelijke wijze op een rijtje zet. Centrale vraag is: Hoe laden we straks miljoenen elektrische auto’s slim en duurzaam op? Het boek is 116 pagina’s dik, rijk geïllustreerd en bevat naast het hoofdverhaal over Smart Charging ook veel korte uitstapjes naar zaken die met het laden van elektrische auto’s te maken hebben en beschrijvingen van interessante innovaties en projecten. Een aanrader voor iedereen die iets te maken heeft met elektrisch rijden, laden, stroomnetten en/of duurzaamheid!

Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.