Ondernemer: u kunt 100.000 kg CO₂ per jaar besparen!

Ondernemers: interessante informatie...

> U KUNT 100.000 kg CO₂ PER JAAR BESPAREN + FLINK GOEDKOPER RIJDEN

Dat toont de EV Scan van stichting E-PACT aan. Elektrisch rijden blijkt de sleutel te zijn. Om de overstap makkelijker te maken, heeft de stichting een zeer praktische scan ontwikkeld. Daarmee krijgt de ondernemer inzicht in wat in zijn situatie wel en niet kan en welke kosten gemaakt moeten worden. Met krachtige doe-stappen als resultaat kan de ondernemer direct beginnen met geld besparen en de CO₂ footprint van het bedrijf terugbrengen. Gewoon door over te stappen op elektrisch rijden.

De stichting E-PACT wil het slim opladen van auto’s (Smart Charging) bij bedrijven onderzoeken en versnellen. Daarvoor is praktijkinzicht nodig, uit de E-PACT EV Scan. Een scan die direct inzicht geeft in wat kan en wat moet gebeuren. Ervaring leert dat over de looptijd €3.500 bespaard kan worden per voertuig. Dat is met 10 auto’s serieus geld. Door die 10 auto’s op te laden met zonne-energie wordt daarmee gemiddeld 100.000 kg CO₂ bespaard*.

*Met 10 auto's: 40.000 km/jr. zakelijk, 48.000 kg bij 120gr CO₂/km; vermijden opwek elektriciteit kolen- en gascentrales (0,649kg CO₂ per kWh, bron: www.co2emissiefactoren.nl/lijst-emissiefactoren) 52.000 kg CO₂.

 

Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.